sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Harambee lähenee päättymistään


Huhtikuusta alkanut kampanja Yalan FSA -koulun kirjaston rakentamiseksi on loppumetreillä. Harambee päättyy hyväntekeväisyysillalliseen 16.3. Illallinen järjestetään Helsingin Uuden Yhteiskoulun tiloissa, Lucina Hagmanin kuja 4, klo 17.30. Lunastamalla 30€ arvoisen illalliskortin kaikki innokkaat voivat osallistua mukaan. Ilmoittautua voi sähköpostiosoitteeseen info@seed.fi.

Keräyksen tuotolla on jo edistetty kirjastohanketta merkittävästi. Kirjastosalin ja tietokoneluokan lattiat on saatu klinkkeröityä ja ensimmäiset hyllykkörakennelmat on tuotu täytettäväksi kirjoilla. Lattiapintojen klinkkeröinti oli ensiarvoisen tärkeä saavutus. Nyt pinnat on helppo puhdistaa pölystä, jota Afrikassa riittää. Pölyn poisto lisää ikää kirjoille ja tietotekniikalle.

FSA-koulun johtaja Patrick Aweyo esittelee uusia kirjaston kirjahyllyjä.

Hyllyt täyttyvät jo koululle tuoduista lasten- ja nuortenkirjoista sekä koulukirjoista, jotka Vantaan Rotaryklubi keräyksellään mahdollisti hankittavaksi. Paikallinen puuseppä on valmistanut kirjahyllyt. Tilauksessa täyttyy yksi periaatteistamme: Paikallisen työvoiman käyttö ja yritystoiminnan tukeminen!

Olemme keräystulokseen jo nyt tyytyväisiä. Kiitos kaikille lahjoittajille ja mukana olleille! Varustaminen jatkuu yhä. Lisää tietotekniikkaa, kirjoja ja muuta kirjastoon sopivaa materiaalia hankitaan sekä kalusteita lisätään ajan myötä.

Erkki Kyllönen