torstai 30. elokuuta 2018

Harambee Yalassa

Seed ry:n kumppanit: FSA -koulun hallitus ja koulua johtava Otolojen pariskunta.
Henkilöt oikealta vasemmalle Joy Otolo, Mary Ochieng, Ben Ochieng, John Odhiambo, Christabel Ndonji, Lilian Aweyo, Patrick Aweyo, Lawrence Openda ja Zedekai Otolo.


FSA -koulun johto 

piti oman harambeensa heinäkuun puolessa välissä koulun kirjaston ja tietokoneluokan saattamiseksi valmiiksi ja varustelluksi. Tilaisuuteen kokoontui kutsuvierasjoukko, jolle Patrick Awayo kertoi koulun historiasta ja nykypäivästä sekä esitteli vieraille koulun, tulevan kirjaston ja tietokoneluokan tiloja.
Patrick Aweyo
Kutsuvieraita tulevassa kirjastotilassa
ja tietokoneluokassa. Kuvassa vasemmalla on kuvataideopettaja Nina Luoma, joka jo toisen kerran piti FSA -koulun oppilaille taideleirin.
Koulun oppilaat ja opettajat esittivät laulu-, runo-, ja tanssiesityksiä. Paikalle oli saapunut myös neljä nuorta, jotka kaikki olivat entisiä lastenkodin lapsia ja FSA -koulun oppilaita. He kertoivat, miten lastenkoti ja koulu olivat olleet tärkeässä osassa heidän kasvaessaan lapsista nuoriksi aikuisiksi. Koulu ja koti olivat antaneet hyvän pohjan, mistä ponnistaa elämään.

 





Yleisö osallistui esityksiin ja antoi oman taloudellisen panoksensa projektiin. Seedin edustajina Marjo ja Erkki Kyllönen sekä Nina Luoma toivat oman tervehdyksensä tilaisuuteen. Oli ilo  olla mukana ja nähdä paikallista tapaa edistää asiaa ja koulun hallituksen aktiivista otetta yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.


Erkki Kyllönen